Despre noi| DMS AUTO4X4

Societatea Sc DMS CAR Srl s-a infiintat in anul 2010 ,in Cluj-Napoca, an in care am si pornit cu prima activitate de Intretinere si reparare autovehicule rutiere .

Experiența acumulată de-a lungul timpului in materie de Service roti,Mecanica usoara ,Comert cu anvelope ,Piese si Accesorii auto ne-a permis dezvoltarea și în mediul online, ajungând la ora actuală să colaborăm cu peste 10 mari furnizori de anvelope si Accesorii pentru OFF-ROAD atât din România cât și din afara țării.Toate acestea, pentru a putea furniza peste 20 de mărci de anvelope off-road si peste 20 de branduri de accesorii off-road., pentru toate tipurile de automobile 4x4, la preturi concurentiale.

Din pasiune pentru lumea OFFROAD / AUTO 4X4 si mai ales cu ajutorul aniilor de experienta in domeniul auto,am incercat sa aducem accesorii si piese calitative si rezistente, avand insa preturi accesibile pentru toate buzunarele.

La baza realizării proiectului de magazin online a stat dorința de extindere la nivel national si de a face accesibile clienților din toată țara produsele comercializate de compania noastra.  

Incercam tot timpul sa ne reinventam si prin participarea la majoritatea expozitiilor mari din strainatate ,sa aducem in atentia clientilor nostri produse si trenduri din lumea autovehiculelor de teren,fie ca sunteti pasionati de offroad,vanatoare sau doar plimbari prin natura.

Datorita faptului ca domeniul este foarte vast si complex ,incercam sa aducem accesorii pentru mai mult de 10 marci de autovehicule ,fapt pentru care  majoritatea produselor se aduc la comanda ,dar ne straduim sa aducem in maxim 7 zile lucratoare aproape orice accesorii si piese.

Relatia directa cu clientii nostrii este o prioritate pentru compania noastra ,ceea ce ne ajuta sa primim feedback in legatura cu calitatea produselelor si informatii pretioase cu privire la utilizarea lor.

Oferim consultanta gratuita pentru utilizarea tuturor produselor comercializate de noi.

Pentru a ne creea o experienta cat mai diversificata in lumea offroad-ului ,incercam sa lucram cu cat mai multe service-uri specializate in prepare masini atat pentru concursuri cat si pentru hobby.

Pentru service-urile specializate ,oferim discounturi considerabile pentru revanzare produse la clienti finali. 

In cazul in care nu gasiti anumite produse pe site ,va rugam sa ne contactati pe email sau telefon ,deoarece comercializam mult mai multe produse, fata de cele publicate .

 

In cazul in care aveti nelamuriri cu privire la produsele comercializate , Nu ezitati să ne contactati !

Echipa DMS AUTO4X4.