Renogy Romania

Povestea Renogy

Din 2010 avem misiunea de a schimba modul în care lumea folosește energia. Ne angajăm să avem un impact de durată asupra planetei prin eliminarea barierelor din calea vieții durabile și a independenței energetice.

Misiunea noastră este de a susține independența energetică a 50 de milioane de persoane cu produse de energie regenerabilă și fiabil până în anul 2030. 

Renogie a început ca un mic proiect de către studenții de la Louisiana State University. Cu ajutorul și sprijinul Louisiana Business and Technology Center, Renogy a devenit o companie înfloritoare. Pe măsură ce ne-am dezvoltat, am inovat și ne-am adaptat, misiunea noastră a rămas aceeași. 

Suntem optimiști că omenirea poate realiza un viitor durabil în care sursele regenerabile de energie se află în centrul aprovizionării noastre cu energie.

RENOGY ÎNSEAMNĂ INOVARE ȘI ENERGIE REGENERABILĂ

Suntem într-un moment definitoriu al istoriei. Schimbările climatice și populația globală în creștere ne afectează modul de viață și ne modelează viitorul. Renogy intenționează să fie o forță motrice în spatele impulsului pentru o viață durabilă și independența energetică. În sprijinul acestui efort, gama noastră de produse solare face posibil ca indivizii să-și minimizeze amprenta de carbon prin reducerea nevoii de energie electrică a rețelei.

Prin intermediul magazinului nostru online Renogy, ne propunem să oferim toate componentele necesare pentru ca utilizatorii să construiască sisteme de energie solară off-grid la prețuri accesibile. Susținem acest efort cu asistență pentru servicii de răspuns rapid și materiale educaționale ușor accesibile.

Investim continuu în procesul nostru de cercetare și dezvoltare pentru a oferi produse și inovații de vârf în industrie. Alăturați-vă comunității noastre și creați un viitor durabil pentru toți.


Kit Panou Solar 200W, Controler Voyager 20A, cabluri conectoare

Kit Panou Solar 200W, Controler Voyager 20A, cabluri conectoare

Livrare:  contact pentru disponibilitate si termen de livrare Garanție..

2.500,00lei Fără TVA: 2.500,00lei

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)